Hack Ur PSP Now!!


ok skang aku nak citer psl psp plak. Aku mmg minat giler ngan benda nie smpai sanggup blaja mcm cra2 nak hack psp nie.

psp kesayangan aku

Pasal post nie aku nak bgtau korang camna paling sng nak update firmware korang. Jgn korang x tau plak psl firmware nie, kalau x tau buang je psp korang dlm longkang je aku explain la skit.Sony kdg2 akan kuar new firmware utk tmbah benda yg korang bleh buat ngan psp mcm new firmware ada function skype, support more video and audio file. Aku yakin dan cukup confident (majoriti la) sapa yg ada psp skang firmware korang mungkin pd 3.71M33. Come on guys skang dah 5.oo la. Lagi satu korang tau x apa mksd M33 tu? Diorg yg buat M33 nie digelar sbgai Dark_Alex. Kerja diorg la yg pegi buat custom firmware nie kalau x mampus la nak beli satu game pon nak dekat 2 ratus. Itu baru satu game kalau nak main sepuluh game x mati ke nak kuar duit. Ok cukup smpai kat situ je.Skang aku nak ajar camne nak update psp korang ngan cra paling mudah skali. Kalau korang pegi kedai pastu mintak upgrade firmware mesti diorg charge mahal2.Aku ada ty kat beberapa kedai diorg mintak seratus!!!. Agak2 la kalau skali sekala upgrade x pe la kalau tiap2 bulan sony kuar firmware baru x kering duit poketoi. Let it start.

First make sure psp korang mmg dah power off. Pastu masa nak on psp 2 balik korang hold button R(jgn lepas smpai kuar kat screen korang camnie)

Lepas korang hold korang pegi kat masuk kat CONFIGURATION.Lepas korang dah masuk cari setting nie (USE M33 NETWORK UPDATE) tukar pada Enabled and its done. Skang korang exit dan pegi pada setting dan enter network update tp korang kena internet connection utk update firmware.Dah siap download sila pegi pd section game dan run setting yg baru di dwnload 2.Bila dah siap korang dah settle update firmware korang. X pyh membazir duit pegi update kat kedai bg duit 2 kat aku lg bgs. Ok la smpai cni je la aku explain. Ada msa lg aku update la nanti ye.


4 responses to “Hack Ur PSP Now!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: